Home » Job Advertisement / Työpaikkailmoitus

Job Advertisement / Työpaikkailmoitus

Ductor

Kansainvälinen ja kunnianhimoinen bioteknologia-alan yritys etsii

kokenutta tarjouspäällikköä

(Head of Bid Management)

Ductor Oy aloitti korkean teknologian start up-yrityksenä vuonna 2009. Bioteknologian tutkimus ja tuotekehittely on tuottanut tuloksia.Ductorin kehittämä menetelmä mahdollistaa korkeatyppisten raaka-aineiden hyödyntämisen biokaasuntuotannossa. Tämä käänteentekevä menetelmä on paitsi liiketaloudellisesti kannattava myös ympäristöä suojeleva. Ductorin kunnianhimoisena tavoitteena on saada koko maailma mukaan kiertotalouteen teknologiallaan, joka hidastaa ilmastonmuutoksen etenemistä ja tuottaa ravinteita kierrättämällä kestävää ruoan tuotantoa ja päästötöntä uusiutuvaa energiaa. Ductorissa työskentelee parikymmentä alansa vahvaa kunnianhimoista asiantuntijaa niin biologian, engineeringin kuin myynnin ja markkinoinnin parissa. Pääosa henkilöstöstä työskentelee Viikissä, mutta toimipisteitä on myös muualla Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Liiketoiminnan laajetessa etsimme joukkoomme tarjouspäällikköä mahdollisimman pian.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu koko tarjouslaskentaprosessin hallinta ja kehittäminen sisältäen mm tarjouspyyntöjen koordinointi myynnin, tuotekehityksen ja -suunnittelun sekä hankintatoimen kesken ja tarjousmateriaalin kehittäminen yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin kanssa. Lisäksi vastuisiin kuuluu myös tarjousvaiheessa tehtävien teknologiamäärittelyjen koordinointi.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää teknisen alan korkeakoulututkintoa ja yli 5 vuoden kokemusta projektitarjouslaskennasta ja tarjousprosessien koordinoinnista. Eduksesi on aiempi kokemus kansainvälisistä organisaatioista sekä ERP- järjestelmäkokemus. Odotamme hakijaltamme tavoitehakuista ja ennakkoluulotonta asennetta sekä erittäin hyvää englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä ja loistavat työkaverit.

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten haethan heti tehtävää!

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8:00-12:00 antaa Matti Järvinen puh. 050 595 4728

Paikkakunta: Helsinki

Palkka:          sopimuksen mukaan

Hae paikkaa sähköpostitse osoitteesta hr(at)ductor.com kautta 29.6.2018 mennessä

Tutustu yritykseen www.ductor.com