Home » Job Advertisement / Työpaikkailmoitus

Job Advertisement / Työpaikkailmoitus

Kansainvälinen ja kunnianhimoinen bioteknologia-alan yritys etsii

Projektipäällikköä Helsinki/Haren, Saksa

Ductor Oy aloitti korkean teknologian start up-yrityksenä vuonna 2009. Bioteknologian tutkimus ja tuotekehittely on tuottanut tuloksia.Ductorin kehittämä menetelmä mahdollistaa korkeatyppisten raaka-aineiden hyödyntämisen biokaasuntuotannossa. Tämä käänteentekevä menetelmä on paitsi liiketaloudellisesti kannattava myös ympäristöä suojeleva. Ductorin kunnianhimoisena tavoitteena on saada koko maailma mukaan kiertotalouteen teknologiallaan, joka hidastaa ilmastonmuutoksen etenemistä ja tuottaa ravinteita kierrättämällä kestävää ruoan tuotantoa ja päästötöntä uusiutuvaa energiaa. Ductorissa työskentelee parikymmentä alansa vahvaa kunnianhimoista asiantuntijaa niin biologian, engineeringin kuin myynnin ja markkinoinnin parissa. Pääosa henkilöstöstä työskentelee Viikissä, mutta toimipisteitä on myös muualla Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Liiketoiminnan laajetessa etsimme joukkoomme projektipäällikköä Saksassa käynnistyvään projektiin.

Päävastuisiin kuuluu projektin käynnistäminen, valvonta ja toteutus yhdessä teknisen tiimin kanssa. Projektipäällikkö on vastuussa aikatauluista ja toimii asiakkaan yhteyshenkilönä, sekä laatii raportteja projektin kulusta.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta onnistuneista projektinjohtotehtävistä prosessiteollisuudessa tai vastaavassa. Projektin aikana tullaan työskentelemään Harenissa, Saksassa sekä Helsingissä. Projektin arvioitu kesto on huhtikuuhun 2019, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa työskentelyä yrityksemme muissa alkavissa projekteissa.

Hakemallamme henkilöllä on vahvat johtamis- sekä viestintätaidot ja loistava organisointikyky. Projektipäällikön tulee osata priorisoida sekä työskennellä itsenäisesti annettujen aikataulujen puitteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä,

jossa pääset itse muokkaamaan ja kehittämään toimivaa projektinhallintaa ja johtamista. Tämän lisäksi apunasi toimii loistavat työkaverit.

Kielitaito suomi ja saksa

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten haethan heti tehtävää!

Lisätietoa tehtävästä antaa CRO Ilkka Virkajärvi 24 – 26.9.2018 klo 9.00 -15.00 numerossa 050 365 5910

Paikkakunta: Helsinki /Haren

Palkka: sopimuksen mukaan

Kesto: projektin keston mukaan

Hae paikkaa sähköpostitse osoitteesta hr@ductor.com kautta 28.9.2018 mennessä

Tutustu yritykseen www.ductor.com