Home » Job Advertisement / Työpaikkailmoitus

Job Advertisement / Työpaikkailmoitus

Ductor

Kansainvälinen ja kunnianhimoinen bioteknologia-alan yritys etsii

Projektipäällikköä

Ductor Oy aloitti korkean teknologian start up-yrityksenä vuonna 2009. Bioteknologian tutkimus ja tuotekehittely on tuottanut tuloksia.Ductorin kehittämä menetelmä mahdollistaa korkeatyppisten raaka-aineiden hyödyntämisen biokaasuntuotannossa. Tämä käänteentekevä menetelmä on paitsi liiketaloudellisesti kannattava myös ympäristöä suojeleva. Ductorin kunnianhimoisena tavoitteena on saada koko maailma mukaan kiertotalouteen teknologiallaan, joka hidastaa ilmastonmuutoksen etenemistä ja tuottaa ravinteita kierrättämällä kestävää ruoan tuotantoa ja päästötöntä uusiutuvaa energiaa. Ductorissa työskentelee parikymmentä alansa vahvaa kunnianhimoista asiantuntijaa niin biologian, engineeringin kuin myynnin ja markkinoinnin parissa. Pääosa henkilöstöstä työskentelee Viikissä, mutta toimipisteitä on myös muualla Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Liiketoiminnan laajetessa etsimme joukkoomme projektipäällikköä mahdollisimman pian.

Päävastuisiin kuuluu projektin käynnistäminen, valvonta ja toteutus yhdessä teknisen tiimin kanssa. Projektipäällikkö on vastuussa aikatauluista ja toimii asiakkaan yhteyshenkilönä, sekä laatii raportteja projektin kulusta sekä kustannuksista.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 10 vuoden projektinhallinnan kokemusta suurten suunnittelu- tai rakennusprojektien (esim. petrokemian, öljy- ja kaasu-, kemian- ja prosessitehtaiden) toiminnasta. Hakemallamme henkilöllä on vahvat johtamis- sekä viestintätaidot ja loistava organisointikyky. Projektipäällikön tulee osata priorisoida sekä työskennellä itsenäisesti annettujen aikataulujen puitteissa.

Kielitaito suomi ja englanti

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten haethan heti tehtävää!

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 antaa Jan Lundström puh. 040 7504 656

Paikkakunta: Helsinki /Sisilia

Palkka: sopimuksen mukaan

Kesto:  –

Hae paikkaa sähköpostitse osoitteesta hr@ductor.com kautta 7.7.2018 mennessä